PROCES

Bent u op zoek naar een fabrikant van kunststof spuitgietmatrijzen?

In een tijd van digitale transformatie en het verkennen van nieuwe markten is time-to-market nog nooit zo belangrijk of kritisch geweest. In deze context is spuitgieten bijzonder geschikt voor on-demand productie, transition tooling, pilotseries en natuurlijk functionele prototypes. Als ontwerper en marketeer zal Olivier Vereecken u bij elke stap begeleiden. Van de eerste brainstorm tot de productieopvolging, Olivier en zijn team werken met u samen in elke fase van de waardeketen. Creatief en precies, Moulding Injection bouwt een solide partnerschap op met zijn klanten en onderscheidt zich door zijn oplettendheid en voortdurende uitwisseling via de meest doeltreffende digitale communicatie- en productiviteitstools om zo nauw mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van een steeds kortere time-to-market.

De basis van elk goed project is een goede briefing. We moeten precies begrijpen wat je algemene project is en hoe je het geïnjecteerde kunststof onderdeel gaat gebruiken, zodat we ons proces kunnen perfectioneren.

Ondanks de voordelen van spuitgieten heeft het proces ook nadelen. De initiële gereedschapskosten en lange doorlooptijden kunnen een succesvolle ontwikkeling van je project in de weg staan. (Vergelijk matrijzenprijzen)

We moeten beginnen met het materiaal: sommige materialen hebben interessantere eigenschappen voor jouw project dan andere. We werken samen met onze klanten om precieze specificaties op te stellen en begeleiden hen naar de keuze van formuleringen die het best passen bij hun behoeften.

Het doel is om te bepalen wat het beste proces is om snel een kunststof spuitgietmatrijs te maken.

Het maken van de kunststof spuitgietmatrijs vereist daarom twee andere voorbereidende stappen (aanpassing van het ontwerp en matrijsbouw), voordat de kunststof spuitgietproductie van start kan gaan. Het ontwerp van je product moet worden uitgevoerd door een ingenieur die gespecialiseerd is in kunststofinjectie. Als je geen ingenieur hebt, kunnen we je met onze expertise adviseren en samenwerken aan je projecten en 3D-plannen.

NIEUWS

Spuitgegegoten Champagne emmer So Fresh in ABS

Realisatie van plannen, spuitgietmatrijzen in ABS, soft touch finish.

Relocalisation de votre production plastique en Europe ?

Relocalisation de votre production plastique en Europe ?

bio-plastic, PLA

Bioplastics zijn een alternatief voor thermoplastische materialen uit de fossiele industrie. Samengesteld…

Krijg 50% korting op de prijs van de matrijs over 1 jaar

Plastic injectie: krijg 50% korting op de prijs van de matrijs gedurende 1 jaarGepatenteerd sinds 1872…

PARTNER