Musiwall

Julien Paeschen, oprichter van MusiWall, wendde zich tot ons om hem te helpen zijn ambitie waar te maken: het tentoonstellen van de mooiste vinylcollecties die muziekliefhebbers kunnen bezitten in hun woonruimtes.

MusiWall is een innovatief Belgisch bedrijf dat sinds 2021 creatieve oplossingen ontwerpt en produceert voor het tentoonstellen van vinylalbums in interieurs. Julien Paeschen had ervaring uit eerste hand met traditionele methodes om albums op te hangen, die schadelijk kunnen zijn voor muren en niet bijzonder esthetisch zijn. Dus besloot hij te innoveren!

Om zijn klanten de kans te geven een galerij voor vinylalbums te ontwerpen, nam Julien Paeschen contact met ons op om zijn allereerste product te lanceren: een wanddisplay gemaakt van transparante inlijstclips. De MusiWall-kit moest een eenvoudig systeem zijn om platen op te hangen, weer te geven, uit te wisselen en direct te gebruiken.

Het project was technisch uitdagend wat betreft het maken van de kunststof spuitgietvorm, omdat we bijzondere aandacht besteden aan de kwaliteit van het eindresultaat: solide, esthetisch, gebruiksvriendelijk en onberispelijk!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Hoe zijn we te werk gegaan? We produceerden de tooling, d.w.z. de stalen mal, in 6 weken. De eerste monsters van het display werden vervolgens aan Julien geleverd voor een testfase. Na een paar aanpassingen aan de afmetingen was het product geboren.

We kozen polycarbonaat voor de productie, omdat dit kunststof materiaal licht en toch extreem sterk is. Klanten van MusiWall krijgen een display dat gemakkelijk te hanteren, stijf en transparant is en past in elke woonstijl!

Als fabrikant van kunststof spuitgietmatrijzen helpen we projecten zoals MusiWall om hun ideeën te ontwikkelen en hun prototypes om te zetten in afgewerkte producten van hoge kwaliteit. Of de productie nu klein of groot is, we bieden aan om het project te co-creëren met betrokkenheid bij elke fase van het proces: contact, tooling, aanpassing van het ontwerp, plastic injectie en verpakking.

We geloven ook dat kwaliteit en waarde hand in hand gaan. Bij Moulding Injection vindt u een solide partnerschap waarbij we luisteren en voortdurend uitwisselen om aan uw behoeften voor de meest specifieke kunststof spuitgietmatrijzen te voldoen. En dat alles tegen een democratische prijs!

NEWS

Spuitgegegoten Champagne emmer So Fresh in ABS

Realisatie van plannen, spuitgietmatrijzen in ABS, soft touch finish.

Relocalisation de votre production plastique en Europe ?

Relocalisation de votre production plastique en Europe ?

bio-plastic, PLA

Bioplastics zijn een alternatief voor thermoplastische materialen uit de fossiele industrie. Samengesteld…

Krijg 50% korting op de prijs van de matrijs over 1 jaar

Plastic injectie: krijg 50% korting op de prijs van de matrijs gedurende 1 jaarGepatenteerd sinds 1872…

PARTNER